Лена Бориславова от разкритикува действията на държавния глава с публикация във

...
Лена Бориславова от  разкритикува действията на държавния глава с публикация във
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Радеви уроци как се спъва редовно правителство в 3 стъпки

Лена Бориславова от " " разкритикува дейностите на държавния глава с обява във Facebook. Повод за това стана невижданото всеобщо овакантяване на регионални шефове.

Това е следващ удар по постоянното държавно управление след освобождението от служба на всички служебни зам.-министри в деня на избирането на кабинета " Денков ".

Ето какво написа Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и в персоналния си профил във Facebook:

" Ей по този начин … да им е гадно на постоянния кабинетРадеви уроци по държавническо държание.

Как да спънеш постоянното държавно управление в 3 стъпки:

1. Правиш всичко допустимо да не се сформира - организираш записи, пускаш стихове, държиш речи по какъв начин на държавата не й трябва редовен кабинет; безусловно си срещу промяна на заменените от теб ръководства на службите.

2. Освобождаваш неотложно всички зам.-министри (да не би инцидентно да съумеят да предадат работата на постоянно и демократично избраните министри);

3. Инструктираш всички назначени от теб регионални шефове из цялата страна да подадат оставка. Преди да има определени заместници.

Ей по този начин … да им е гадно на постоянния кабинет ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР